Press "Enter" to skip to content

Tragedie misterioasă la un hotel central din Iaşi. Bebeluşul unui deputat de la Chişinău, mort după ce ar fi fost sufocat de mamă

Moarte misterioasă într-un hotel din centrul oraşului Iaşi. O tânără mamă, soţia unui deputat din Republica Moldova, şi-ar fi sufocat din greşeală bebeluşul de doar şase luni. Femeia ar fi dormit peste el, spun surse din anchetă.

Chiar politicianul milionar, care era cu ei în cameră, a alertat Poliţia. Cazul suspect are detalii cu puternic impact emoţional şi naşte deja controverse. 

Potrivit unor surse juridice, deputatul moldovean Angel Agache, de 44 de ani, şi soţia sa, de 35 de ani, s-au cazat în seara de 15 februarie la Hotel Internaţional din Iaşi. Cei doi au venit la Iaşi împreună cu bebeluşul lor, de şase luni.

Tatăl are 44 de ani şi este deputat în Parlamentul Republicii Moldova încă din anul 2009. Este cunoscut şi pentru averea sa. Politicianul deţine două apartamente şi o casă în Chişinău, cel puţin două maşini şi nu mai puţin de 17 terenuri agricole. Familia administrează şi mai multe companii, scrie presa din Moldova. Deocamdată, nu se ştie ce făcea la Iaşi.

Moartea misterioasă a bebeluşului ridică mai multe semne de întrebare. Iar medicii pediatri vin cu sfaturi pentru ca astfel de tragedii să fie evitate. În primul rând, NU este recomandat ca bebeluşul să doarmă între părinţi, ci pe partea mamei care va sta în poziţie ghemuită, ca să protejeze copilul.

” Va fi înregistrat dosar pentru moarte suspectă. Cercetările vor fi efectuate de Secţia de Poliţie competentă teritorial, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi”, ne-a spus Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.