Press "Enter" to skip to content

USR dă de pământ cu PSD-ul după plângerea adresată instituțiilor europene: Golanii care s-au luptat să dărâme justiția, acum strigă disperați!

Deputatul USR Cătălin Drulă afirmă că scrisoare adresată de PSD Comisiei de la Veneția, prin care se plânge că revenirea la alegeri locale în doua tururi este un „abuz nemaiîntâlnit”, este „jenantă”.

Redăm comunicatul deputatului USR:

“Știrea cu PSD care se plânge la instituțiile internaționale despre “abuzul nemaiîntâlnit” al revenirii la 2 tururi, îmi aduce aminte de șmecherul de cartier care te îmbrâncește și țipă “ce-ai făcut mă, ai dat în mine?!”.

Revenirea la sistemul de vot în 2 tururi nu poate duce decât la un plus de reprezentativitate și de democrație. Experimentul introdus în mod iresponsabil în 2011 trebuie să înceteze. Nu mai vrem primari aleși cu 15-20% din voturi.

Sistemul de vot în 2 tururi este familiar românilor. Nu reprezintă vreo noutate sau inovație electorală care să bulverseze pe cineva.

Jalba PSD-ului este jenantă. Golanii care s-au luptat să dărâme justiția vreme de 3 ani, acum strigă disperați să nu piardă mufarea la conductele de bani publici în sute de localități”.

More from ActualitateMore posts in Actualitate »