Press "Enter" to skip to content

Viceprimar PSD, săruturi pe gură cu membrii clanului “Banghici”: Nu sunt interlopi, muncesc în Anglia

Viceprimarul PSD din Adjud a fost surprins când sărută pe gură un membru al găștii de interlopi cunoscute cu numele ei de scenă ca “spaima Adjudului”.

E vorba de un clip scurt, de doar câteva secunde, în care politicianul Leonardo Claudiu Cristea se pupă pe gură cu un membru al unei găști de infractori din oraș. E vorba de Bobo, pe numele său adevărat Bogdan Alexe, care, alături de frații săi și de alte rude ori prieteni din oraș sunt cunoscuți sub numele de “Banghici”

Contactat de Libertatea, viceprimarul a insistat că persoanele din imagini nu sunt interlopi, ci foşti colegi care, după informaţiile sale, nu au primit nicio amendă în viaţa lor.

“Unu la mână, nu este interlop, erau la un eveniment. Acei băieţi nu au nici măcar un dosar, ei muncesc în Anglia. Ei nu au avut vreodată o amendă, din câte ştiu. Am fost colegi în şcoala generală, îi cunosc de când eram copii. În ultimii ani, nu am mai păstrat legătura. Aveau ei o petrecere într-un salon de evenimente la mine în locaţie şi dimineaţa m-au luat la dans şi pe mine, nici măcar nu am fost invitat la această petrecere, dar eram acolo deoarece era localul meu. A fost făcut live atunci şi acel live a fost salvat, luată doar această frântură şi păstrată”, a declarat Cristea.

De asemenea, social-democratul îi acuză pe liberalii din Adjud că urmăresc să îi strice imaginea înaintea alegerilor din această lună, adăugând că imaginile sunt vechi de 2 sau 3 ani.

“E o chestie politică, din punctul meu de vedere, în spatele acestor lucruri stă organizaţia PNL Adjud. Mă aşteptam să apară, pentru că au mai circulat acele imagini şi în trecut, nu este o noutate. Imaginile sunt de acum vreo 2-3 ani. Le-au ţinut intenţionat până acum şi au spus că scot asul din mânecă cu aceste filmări”, a adăugat Cristea.