Press "Enter" to skip to content

VIDEO Dăncilă, apelativ JIGNITOR la adresa românilor din Diaspora: “Iohannis nu s-a întâlnit cu ĂȘTIA!”

Candidata PSD la Președinție, Viorica Dăncilă, susține o conferință de presă, la Palatul Parlamentului, de la ora 18.00.

Iată principalele declarații:

„Klaus Iohannis refuză această confruntare, vrea doar o dezbatere cu cei pe care îi agrează, sfidând românii care l-au votat, dar şi pe cei care nu l-au votat, pentru că preşedintele trebuie să fie al tuturor. Văd teama de întrebări şi de adevăruri incomode. Am avut parte de jigniri şi minciuni din partea lui Iohannis, o confruntare arăta cum suntem fiecare, cum suntem pregătiţi pentru funcţie şi ce am făcut în fucţia deţinută până acum”, a declcarat Viorica Dăncilă.

“Ce a facut ca sa-i aduca acasa pe romanii din diaspora? Romanii s-au saturat de lozinci”, a spus Dancila, la conferinta de presa de marti seara.

“Iohannis nu a avut nici macar o deplasare dedicata romanilor din diaspora. Chiar daca s-a deplasat in State cu multi romani, nu s-a intalnit cu ASTIA… nu a facut nimic pentru consolidarea relatiilor cu cei care au plecat in afara tarii“, a mai spus ea.

“Nu mi-am angajat fiul la Curtea de Conturi, s-a angajat înainte de a fi premier. Fiul meu a fost foarte atacat, a avut o vină şi pentru că a fost adoptat. Nu s-a raportat la politică, vrea să îl las să îşi urmeze cursul vieţii lui. Mi-a spus că nu e un lucru bun pentru el că sunt premier, e izolat, nu poate face lucruri pe care alţi tineri la vârsta lui şi le permit. Îi consider pe toţi tineri din ţară ca pe propriii copii.”