Press "Enter" to skip to content

VIDEO Jurnalistă alungată de la microfon după ce i-a pus mai multe întrebări deranjante lui Dăncilă

Jurnalista Libertatea, Valentina Postelnicu, a fost alungată de la microfon de către purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, după ce i-a adresat mai multe întrebări incomode Vioricăi Dăncilă.

Urmăriți mai jos dialogul dintre Dăncilă și jurnalista Valentina Postelnicu, potrivit g4media.ro:

Q: Ați spus că PSD nu a promovat fake news în campanie. Vă asumați acest mesaj de pe FB, o scrisoare din partea dvs în care se arată că … ”Luptăm pentru ca Iohannis să nu vă ia ultimii bani de medicamente”

A: Nu. Eu nu am venit niciodată cu o dezinformare. Cred că omul care a venit cu cele mai multe e Iohannis.

Q: Iată o postare a doamnei Vasilescu: reduceri de 25% la pensii și salarii. Și PSD Teleorman scrie de președintele cu casca în ureche, dar și cu tăierile de salarii.

A: Nu le transmit eu. E democrație, fiecare poate să-și expună punctul de vedere. Asta nu înseamnă că e opinia unui partid. S-a spus în aceeași zi că am și eu cască, prompter, s-a văzut că nu. Dar asta nu înseamnă că e opinia întregului partid. Este opinia lor personală, nu a partidului. Dacă veneam cu un comunicat din partea partidului, atunci era opinia partidului. În rest, fiecare membru de partid poate avea părere personală.

Q: În 2018 ați refuzat invitația președintelui Iohannis despre situația Robor. Nu ați venit la Cotroceni. În 2019, la fel cu comisarul european.

A: Ați venit iar cu o dezinformare. Numirea comisarului european e atributul premierului. Eu nu merg când un dictator dă ordine. Președintele m-a chemat la ordin, nu a făcut o invitație. Am dicutat cu președintele despre primele două propuneri. Am primit după o săptămână o scrisoare de la Ursula von der Leyen pentru o propunere rapidă. Aceeași scrisoare a primit-o și președintele. Ce a făcut președintele? I-a spus Ursulei von der Leyen să nu accepte nominalizarea pentru că va veni alt guvern.

Q: România e o democrație sau dictatură? Ați spus că Iohannis e dictator.
A: Un om care vrea toată puterea în stat nu e dictator? (Valeriu Steriu intervine agresiv și o întrerupe în mod repetat pe jurnalista Valentina Postelnicu de la Libertatea care încerca să obțină un răspuns concret din partea Vioricăi Dăncilă)

Lasă un comentariu