Press "Enter" to skip to content

VIDEO| Primarul PSD al unei comune din Tulcea, reținut pentru luare de mită!

Ilie Munteanu, primarul unei comune din Tulcea a fost arestat pentru luare de mită. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce primea 10.000 de lei de la reprezentantul unei firme de construcţii.

Edilul este membru PSD și, potrivit Direcției Generale Anticorupţie, s-a dus să ridice mita echipat cu mască și mănuși de protecție.

Redăm mai jos comunicatul Direcției Generale Anticorupţie:

”Ieri, 3 aprilie 2020, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au prins în flagrant o persoană, primar al unei comune din judeţ, în timp primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunţător în cauză.

”Prima tranşă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunţ la D.G.A. – Serviciul Judeţean Tulcea, denunţ înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală. În cursul zilei de ieri, după acţiunea de prindere în flagrant, ca urmare a audierii, procurorul de caz a dispus reţinerea inculpatului iar, astăzi, acesta a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de către instanţă”.