Press "Enter" to skip to content

VIDEO Se răscoală Dăncilă! Vrea să o dea afară pe Anca Alexandrescu, spionul lui Dragnea: “Este una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viaţă”

Un nou scandal se prefigurează în interiorul PSD. Potrivit jurnaliștilor de la ,,Adevărul”, care citează surse politice, Viorica Dăncilă încearcă să scape de ”gardianul” lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu. Consilier onorific al premierului din februarie 2018, Alexandrescu ar fi primit misiune, din partea liderul social- democrat, de a o supraveghea îndeaproape pe şefa Guvernului. 

Potrivit surselor citate, se pare că Viorica Dăncilă o suspectează pe Anca Alexandrescu că i-ar strecura cu bună știință greșeli în discursuri, pentru a-i distruge imaginea.

Tensiunile dintre Dăncilă şi consiliera lui Dragnea vin în contextul în care premierul refuză să adopte ordonanţa de urgenţă care l-ar salva pe liderul PSD.

Potrivit ,,Adevărul”, Viorica Dăncilă s-a supărat după ce mai mulţi miniştri, primari sau șefi de consilii județene s-ar fi plâns că Anca Alexandrescu le blochează întâlnirile cu premierul. Viorica Dăncilă a fost apoi criticată de colegi din PSD fără să ştie motivul, susţin surse guvernamentale.

Potrivit acelorași surse, citate de ,,Adevărul”, miniștrii trebuie să primească acceptul Ancăi Alexandrescu pentru comunicatele de presă și tot ea hotărăşte ce comunicate sunt trimise jurnaliştilor acreditaţi la Guvern şi la PSD. „Anca este una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viaţă“, s-ar fi plâns Viorica Dăncilă unor apropiaţi din Guvern. 

Anca Alexandrescu a fost la începutul anilor 2000 consiliera premierului Adrian Năstase, apoi a trecut în echipa lui Sorin Oprescu. S-a întors la Palatul Victoria alături de premierul Victor Ponta, ca ulterior să înceapă colaborarea cu Liviu Dragnea.

Sursa: realitatea.net

Lasă un comentariu
75 Shares
Mission News Theme by Compete Themes.