Press "Enter" to skip to content

VIDEO Şerban Nicolae: Lăsăm deoparte orice acțiuni de imagine. România are nevoie de rațiune, responsabilitate, solidaritate

Senatorul Șerban Nicolae anunţă, într-un mesaj video publicat pe pagina de Facebook a PSD, că social-democraţii renunţă la “orice acțiuni politice, electorale sau de imagine” şi îşi dedică toată energia găsirii de soluţii constructive în criza generată de coronavirus.

“În plină criză epidemică și în stare de urgență, România are nevoie de rațiune, responsabilitate, solidaritate și soluții concrete. Partidul Social Democrat, prin toți reprezentanții săi, lasă deoparte orice acțiuni politice, electorale sau de imagine. Patriotismul, profesionalismul și implicarea celor din PSD sunt puse integral și prioritar la dispoziția românilor!

Parlamentul adoptă legi, moțiuni și hotărâri. Între mijloacele de aplicare a angajamentelor sale publice, Partidul Social Democrat va pune măsurile și propunerile sale în moțiuni adoptate de Parlament, moțiuni constructive, pozitive, dedicate exclusiv intereselor superioare ale românilor! Acestea nu sunt moțiuni de cenzură și nu vor conține declarații politice, critici sau indicarea de vinovați”, a declarat, într-un mesaj video postat pe Facebook, Șerban Nicolae.

Lasă un comentariu