Press "Enter" to skip to content

VIDEO | Un nume mare din fotbalul românesc se alătură protestului ‘#șîeu’

Mii de persoane din toată țara s-au alăturat inițiativei ‘#șîeu’, a antreprenorului Ștefan Mandachi, iar de la ora 15.00 au oprit lucrul preț de 15 minute. Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că este solidar cu protestatarii „#șîeu” pentru construcția de autostrăzi. Rednic vrea să protesteze și pentru construirea unui stadion nou în Ștefan cel Mare.

Recent, George Cosac, președintele CS Dinamo, a blocat proiectul noului stadion, dorind să fie rezolvat litigiul privind stadionul vechi. Cosac nu agreează dărâmarea velodromului din Ștefan cel Mare.

Primăria Sectorului 2 promite construirea unui stadion modern pentru Dinamo, în valoare de 30 de milioane de euro.

Şi eu am protestat, aici, pe stadion. Eu protestez pentru stadion. O să fac şi eu o miniatură de stadion, o machetă. V-am zis că 15 minute am stat pe teren şi mă tot uitam de unde să încep, să sparg o cărămidă, să rup vreo două, trei scaune, să zic că, gata, se începe şi la Dinamo reconstrucţia stadionului. Eu sper, promisiuni sunt!

Nu avem autostrăzi, de 30 de ani ne chinuim să legăm vestul de Bucureşti… nu suntem în stare să facem 40-50 de kilometri de la Comarnic la Braşov. Cât ar fi de important pentru turism, să putem să atragem străini la noi în ţară! Nu interesează pe nimeni, ne ocupăm de altceva.

Ştiu că şi domnul Badea are o machetă la el în birou şi e un stadion frumos. Cred că mai repede ajunge Dinamo campioană decât să se facă stadionul„, a spus Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Au fost proteste ‘#șîeu’ pentru construirea de autostrăzi în Capitală, în Piața Universității și Piața Victoriei, precum și la Iași, Suceava, Sibiu sau Cluj.

Sursa: realitateasportiva.net

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.