Press "Enter" to skip to content

VIDEO Viorica Dăncilă se dezlănţuie împotriva preşedintelui României la “dezbaterea paralelă”: Îi sfidează pe români și vrea dezbateri doar cu cei agreați

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă s-a dezlănţuit din nou, marţi seară, la “dezbaterea paralelă” organizată la Parlament, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

„Am tot sperat că vom avea o confruntare, o confruntare care să arate responsabilitatea noastră, o confruntare care să arate respectul pentru români. Se pare că Klaus Iohannis refuză această confruntare, că vrea doar o dezbatere cu cei pe care el îi agreează și în față acelor pe care îi acceptă, sfidând astfel românii care l-au votat dar și pe cei care nu l-au votat pentru că președintele trebuie să fie președintele tuturor”, a spus Viorica Dăncilă.

„Văd teama de un dialog autentic, văd teama de întrebări, văd teama de adevăruri incomode pentru Klaus Iohannis. Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis. Am avut multe minciuni la adresa mea din partea lui Klaus Iohannis. Cred că o confruntare ar fi arătat de fapt cum suntem fiecare dintre noi, cum suntem pregătiți pentru funcția prezidențială, dar mai ales ceea ce am făcut în funcția pe care am deținut-o în statul român”.

„Văd un om laș și arogant, un om care nu poate explica cei cinci ani în care a fost președintele României”, spune fostul premier.

„Eu îmi fac datoria de candidat și voi veni cu un bilanț comparativ, o analiză a activității mele ca premier într-un an și nouă luni și cred că fiecare dintre noi poate să se raporteze și la cei cinci ani de activitate ai lui Klaus Iohannis”, a adăugat Dăncilă, conform antena3.ro.