Press "Enter" to skip to content

VIDEO Vioricăi Dăncilă, i-a fost frică sa coboare din mașină și să vorbească cu protestatarii la Urlați:

Mai mulți tineri au așteptat, miercuri, la stația de epurare a apei de la Urlați, județul Prahova, delegația guvernamentală care a făcut o vizită la mai multe obiective din județ. Manifestanții au avut un banner cu mesajul ”#România fără hoți/ #hai la referendum” și au strigat ”Analfabeta” și ”Bani pentru educatie” la trecerea premierului Viorica Dăncilă prin dreptul lor.

Premierul Viorica Dăncilă se află miercuri în Prahova, unde efectuează o vizită de lucru alături de autoritățile locale. Alături de prim-ministru sunt prezenți și mai mulți miniștri, precum Sorina Pintea, Orlando Teodorovici, Radu Oprea și Nicolae Bădălau.

Viorica Dăncilă a participat la semnarea unui contract de operare a stației de sortare a deșeurilor Boldești Scăieni și a stației de tratare mecanobiologică a deșeurilor biodegradabile Ploiești între Consiliul Județean Prahova și o firmă privată.

După acest eveniment, premierul României a mers la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova, după care și-a continuat drumul spre localitățile Tomșani și Urlați, unde a vizitat mai multe obiective de investiții.

La Urlați, premierul și întreaga delegație au fost întâmpinați de aproximativ zece protestatari.

Sursa: realitatea.net

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.