Press "Enter" to skip to content

VIDEO Zoană, PSD și Antena 3 au primit în direct steagul PCR de la Cristian Băcanu. Au fost “premiați” pentru piedicile puse lui Kovesi

Consternare totală vineri seară la Antena 3. Demersurile PSD, ale oficinei propagandistice a PSD, Antena 3, de a arunca cu lături în Laura Codruța Kovesi pentru a-i pune piedici în a ajunge procuror-șef al Parchetului European au fost taxate inedit de un liberal.

Concret, avocatul Cristian Băcanu, președintele Comisiei Juridice a PNL București, a oferit steagul Partidului Comunist Român europarlamentarei PSD Gabriela Zoană, Partidului Social Democrat și postului Antena 3 prin intermediul moderatorilor emisiunii Exces de Putere, Oana Zamfir și Adrian Ursu. Semnificația gestului lui Cristian Băcanu a fost de a face o paralelă dintre abnegația cu care Kovesi este prigonită de Guvernul PSD cu felul în care își prigonea statul comunist cetățenii.

Amintim că eurodeputata PSD Gabriela Zoană a început să reverse lături miercuri, 27 februarie, asupra colegilor europarlamentari care au votat masiv pentru Laura Codruța Kovesi în Comisia LIBE. Concret, Zoană consideră că votul acordat Laurei Codruța Kovesi a fost unul emoțional.

Sursa: podul.ro

Lasă un comentariu
Mission News Theme by Compete Themes.