Press "Enter" to skip to content

Videochat-ul, la limita legii! Cu ce idee au venit patronii de studiouri pentru a le atrage pe tinere

Rectorul ASE, Nicolae Istudor, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DCNews despre eforturile pe care le-a făcut pentru a scăpa de mașinile care făceau reclamă la videchat în jurul instituției de învățământ. 

Nicolae Istudor a povestit că a făcut numeroase adrese către instituții ale statului pentru a scăpa de mașinile parcate în fața instituției, care promovau videochatul. Totul s-a schimbat odată cu o vizită importantă. 

“Aceasta este o durere de-a mea mai veche. ASE-ul era înconjurat de maşini care promovau videochatul. Ştiţi când au fost luate acele maşini? Când a venit preşedintele Egiptului la Academia de Studii Economice şi i-am acordat titlul de Doctor Honoris Causa. Până atunci, toate adresele mele către instituţiile statului să ridice acele maşini din faţa instituţiei noastre nu au fost ascultate”, a spus rectorul ASE, Nicolae Istudor. 

Maşinile erau lăsate pur şi simplu, la intrarea pricipală a Academiei de Studii Economice. Acestea aveau inscripţionate numerele de telefon la care puteau fi găsiţi patronii firmelor de videochat.

“Nu era nimeni la ele. Erau parcate pur şi simplu. Probabil că veneau noaptea, când găsesc locuri de parcare libere. Nu au mai venit de atunci. Aveau pe ele număr de telefon şi scria ‘contactaţi-ne dacă sunteţi interesate’. Chiar la intrarea principală a Academiei de Studii Economice, undeva în stânga, le vedeam în fiecare dimineaţă”, a mai spus recotrul ASE.

Vezi video AICI

sursa: dcnews.ro

Lasă un comentariu