Press "Enter" to skip to content

Violeta Alexandru anunţă că îi dă afară pe cei doi consilieri blatiști: Oricine face înțelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliți!

Șefa organizației PNL București, Violeta Alexandru, a anunțat convocarea Biroului Politic în vederea retragerii sprijinului politic pentru doi liberali care au votat bugetul pe 2020 propus de primarul PSD Gabriela Firea. Mai mult decât atât, Alexandru propune excluderea celor doi din PNL.

“Lucrurile s-au schimbat în PNL București.

De fapt, le schimbăm în fiecare zi. Un proces de schimbare, bazat pe integritate, muncă serioasă, proiecte credibile.

Am urmărit cu atenție ședința Consiliului General al Municipiului București de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate și opoziție totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget. Cine nu face față acestei exigențe care ține de igiena internă a unui partid de opoziție la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine își imaginează că poate folosi imaginea PNL și să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliți, trebuie să răspundă. Nu permit să își bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureștenilor. Am muncit mult ca să o recâștigăm.

Biroul Politic al PNL București se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou și Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora.

Oricine face, la București, înțelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliți!

Mergem mai departe. În PNL București s-au oprit compromisurile”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

More from ActualitateMore posts in Actualitate »