Press "Enter" to skip to content

Viorica Dăncilă, critici la adresa lui Ludovic Orban: A avut o prestație execrabilă în Parlamentul României

Viorica Dăncilă susține că Ludovic Orban “a avut o prestație execrabilă în Parlamentul României”, aceasta afirmând că în timpul moțiunii liderul PNL “a țipat și a jignit”.

“Guvernul Dăncilă a căzut cu o diferență de 5 voturi cu 238, și cum a căzut Guvernul Orban? Și atunci s-a vorbit despre o majoritate formată din 6 partide politice care trebuiau să vină cu o nouă propunere de premier, iar acum când este evident că s-a creat o majoritate aceasta nu mai este recunoscută.

Eu sper că se poate respecta Constituția de către președintele României și că va lua act de noua majoritate și că va desemna un premier desemnat de noua majoritate”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri, la un post național de televiziune.

Viorica Dăncilă a catalogat discursul lui Ludovic Orban din Parlament unul strict politic, subliniind că cele 25 de ordonanțe de urgență arată disprețul pentru „lege și oameni”.

“Faptul că au dat  25 de ordonanțe de urgență noaptea arată disprețul pentru lege și oameni. Pentru că am văzut că au discutat și am văzut discursul premierului Orban numai în termeni politice. Există numai un discurs politic cum formăm Guvernul. Vedem un premier care a avut o prestație execrabilă în Parlamentul României, un premier care a țipat și a jignit, un premier pentru care era important ce le spune adversarilor politice”, a mai spus fostul premier.

Lasă un comentariu