Press "Enter" to skip to content

Viorica Dăncilă intervine în criza politică: Liberalii n-ar fi trebuit să dărâme Guvernul PSD, un guvern bun pentru români

Fostul premier, Viorica Dancilă, iese la atac după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul spunând că liberalii au prelungit criza politică în timp ce România face față tot mai greu coronavirusului.

“Liberalii au prelungit azi criza politică, arătând că nu le pasă de oameni. Iar în timp ce ei greșesc și se bâlbâie, România face față din ce în ce mai greu crizei coronavirusului.

E profund regretabil că PNL nu știe sau nu poate să facă ceea ce trebuie la guvernare. Dacă se știau nepregătiți, liberalii n-ar fi trebuit să dărâme guvernul PSD, un guvern bun pentru români, care a știut să gestioneze treburile țării.

Dincolo de politică, pe primul loc trebuie să fie oamenii – mai ales acum, în această perioadă complicată. Clasa politică trebuie să fie mult mai aproape de români, de nevoile și îngrijorările lor. E timpul solidarității și al deciziilor corecte pentru țară”, scrie Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Lasă un comentariu